Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 25.11.2013.
12:45
mozzartsport.com A
U saopštenju Fudbalskog saveza Srbije se kaže da je beogradskim večitim rivalima nuđeno da njihove utakmice sude stranci, ali da su i crno i crveno-beli odbili taj predlog.
Ponedeljak 25.11.2013.13:55
Gospodine ??? Vi biste trebalo da budetet POSLEDNJI koji sme da upotrebi ove ruzne reci. Vas problem je, da je vas obrazt deblji od nosorogove koze.
Ponedeljak 25.11.2013.16:43
BRUKA . Kada pametan zaćuti , budala progovori a fukara se OBOGATI sve se to dogodilo u ZVEZDI . NAJVEĆI DOKAZANI LOPOV U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA DŽAJIĆ NALAZI ZA SHODNO DA ON NEKOME NEŠTO PRIČA . PRVO VRATI OPLJAČKANO IGRAČIMA I KLUBU ODROBIJAJ ONO ŠTO ZAKON PREDVIĐA I SKONI SE IZ SPORTA JER SI ZLO SRPSKOG FUDBALA . TAKVI SU OPLJAČKALI FUDBALSIKI I KOŠARKAŠKI KLUB I ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU I OSTALIM BANDITIMA NIKO NE ROBIJA IAKO JE DUG FK + KK =65 MILIONA € , NI MANJE NI VIŠE . I sada kada se to zna BITAN JE JEDAN UČINJEN ALI NE DOSUĐEN PENAL . BITAN JE SIGURNO ALI TOLIKO BUKE I BACANJA PRAŠINE U OČI JE BEZOBRAZLUK .
Ponedeljak 25.11.2013.22:35
Kad bi tvoj Tole postigo kao Dzaja mogo bi da seres nesto ,vidi se kakve je rezlutate napravio i de smo sad, a vi glodari pokusavate na sve nacine da prestignete ZVEZDU ali to nikad nece da se desi,dzaba tole konj i onaj dacic komunjara,ma ni Tudzman nije mogo da vam pomogne,zato vas boli istina, I JEBES KLUB SA TRI BOJE
Ponedeljak 25.11.2013.14:29
"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori. Želimo da podsetimo javnost na milionske pljačke u Košarkaškom klubu Crvena zvezda i Fudbalskom klubu Crvena zvezda, a koje su zataškane. Pojedinci koji su učestvovali u njima su abolirani, a oni danas dele lekcije iz poštenja i morala. Sve to predstavlja zamenu teza, a po onoj narodnoj "Drž'te lopova!" - lopovluk je za pojedince iz FK Crvena zvezda i život i njihovo zanimanje." SVE TACNO OD RECI DO RECI!Sto se nije sudilo Dzajicu?matorom kriminalcu!Eeee lazni moralisti...
Ponedeljak 25.11.2013.15:41
Pravoje pitanje zasto nije zavrseno sudjenje Dzajicu. Sa jedne strane Dzajic a sa druge Karadzic. U sustini mi zasluzujemo ljude kao sto je Karadzic,Dacic,Tadic,Djilas i dr... Kadas sam odgledao uzivo utakmicu Jagodina C.Zvezda ja samo odmah pomislio i javno rekao da mi ovo deluje na maestenu utakmicu.Kada sam bio klinac voleo sam Zvezdu. Sada sam moze se reci simpatizer. Dakle ja sto sam video i pomislio to sam i rekao. Medjutim vidim malo ljudi koji navijaju za Partizan a spremni su da pogledaju istini u oci i kazu da je sve ovo farsa i lopovluk u korist Partizana. To je za mene skola.Jer sam uvideo da smo mi malodusan narod.Kome istina i pravda nije na prvom mestu.
Ponedeljak 25.11.2013.15:43
Jer ako ti i svi mi u jednoj banalnoj stvari kao sto je fudbal nismo u stanju da branimo istinu,kako cemo da je branimo kada je u pitanju istinska vrednost. Zakljucio sam da je sve sto nam se desava zasluzeno. Jer smo mnogo zastranili kao ljudi! Sram treba da nas bude!!!
Ponedeljak 25.11.2013.16:12
Moram da se složim sa tobom... Nema "grobara" na svetu - koji će biti spreman objektivno da komentariše.. A opet - s druge strane - koja vajda od objektivnosti ??
Ponedeljak 25.11.2013.19:51
Kakva sramota,Siptogorska braca Karadzic su najveci posednici u Vojvodini,od cega.Hoteli u Subotici,od cega.itd. A to da su Crvena Zvezda i Crni Partizan najvece Mafijaske druzine to nije novost. Jebao vam pas mater,prodajte te klubove pa ko hoce neka ih finansira,a ne da nas podkradaju iz Budzeta i sta ti ja znam jos.
Ponedeljak 25.11.2013.23:39
Чињеница је да српским фудбалом владају криминално-менаџерско-политички лобији (као и у држави) и да ниједан клуб, ни у суперлиги, ни у осталим лигама није ван тог миљеа - само је питање мање или више.Па и најнижим лигама се ''купују'' утакмице и то масовно, а целокупна фудбалска јавност на челу са ФСС и Караџићем се прави луда! Наша лига је слаба, али репрезентације потекле и из слабијих лига бивају учесници европских и светских такмичења, а клубови учесници европских клупских такмичења, а за нас се то јавља на нивоу инцидента. Мада у репрезентацији има играча (било је) европске и светске класе јако ретко побеђујемо иоле озбиљније екипе. Заостајемо на нивоу бивше Југославије за осталим...
Ponedeljak 25.11.2013.23:48
...репрезентацијама, а да подсетим, наше младе екипе су играле и у полуфиналима и финалима ЕП за младе, а омладинци су чак освојили ЕП, а резултата код сениора нема!? Нису у стању ни квалификовати се за неко такмичење, а камоли постићи неки резултат. Побеђује нас Словенија, Естонија (мислим?), Македонија, Аустралија, декласира нас на нашем терену Белгија...и људи из ФСС имају храбрости да писну? По мом мишљењу, то није храброст, неко врхунска дрскост, безобразлук и бескрупулозност. Резултати не стоје иза ФСС, што је једино мериторно, да би имали право да се огласе поводом ичега.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)